Albania

TOP FOLLOWED

Albania or Change Country

CHANGE COUNTRY
81
Gaz Paja @gazpaja
 • bio:
 • number of photos: 626
 • followed by: 171907
 • follows: 606
82
@camaro184
 • bio: Chase that bag 😈💰
 • number of photos: 52
 • followed by: 168955
 • follows: 339
83
Çka Ka Shpija Official ꪜ @ckakashpija_
 • website: https://youtu.be/aNTQZqtgSys
 • bio: Faqja zyrtare në Instagram e Serialit 🏡"Çka ka shpija...!?" Çka ka shpija Episodi 23 Sezoni 6☟
 • number of photos: 1547
 • followed by: 168852
 • follows: 14
84
Edona Llalloshi Official @edonallalloshi
 • website: https://youtu.be/2eXQCPAV5VQ
 • bio: Nr. menaxhues: +38344111839💫 new song link👇
 • number of photos: 750
 • followed by: 167662
 • follows: 84
85
Mrizi i Zanave Agroturizem @mrizi_i_zanave
 • website: http://www.mrizizanave.al/
 • bio: Think Globally, Eat Locally Mendime Globale, Ushqime Lokale
 • number of photos: 2595
 • followed by: 161183
 • follows: 4357
86
Visjan Ukcenaj @visjanukcenaj
 • bio:
 • number of photos: 2201
 • followed by: 159512
 • follows: 737
87
Butiku ArsenaL Porosit Online🛍 @butikuarsenal
 • website: http://www.instagram/Butikuarsenal
 • bio: 📥#PorositOnline Këtu👆🏻 🇽🇰RKS 3€🇦🇱AL 6€🇲🇰MK 6€ 🔁Ndrrim Vetëm Në Dyqan 📧Blerje Me Shumicë E-Mail 📍Follow @butikugjithcka3e5e ⠀ 👇🏻Ejani Dhe Na Vizitoni👇🏻
 • number of photos: 15058
 • followed by: 158416
 • follows: 2
88
BLERO @bleromuharremi
89
Fatma Haxhialiu @sipas_fatmes
 • website: https://youtu.be/a-Lmfb1duRM
 • bio: Ajo e Thumbit 👀🐝👉Kryeredaktore: @blitz.al 👉Thumb ne You tube👇
 • number of photos: 2154
 • followed by: 150066
 • follows: 705
90
@arkivashqip
91
Maika Dillon Monroe 🍿 @maikamonroe
 • bio:
 • number of photos: 1123
 • followed by: 147637
 • follows: 554
92
Singer @aidadoci1
 • website: https://youtu.be/62ix4KzFFjA
 • bio: Aida Doçi! 🎶🎤contact manager for booking +37744550550 +37744545555 New song - Un smuj mej thane 👇
 • number of photos: 396
 • followed by: 143472
 • follows: 144
93
Genc Prelvukaj @gencprelvukaj
 • website: https://youtu.be/xbGp4xZQrN0
 • bio: Booking : +383 44 600 802 +383 49 856 464 +383 44 644 428 Label : Black Fish Entertainment NEW / ADRENALINE 👇🏻
 • number of photos: 1606
 • followed by: 143246
 • follows: 218
94
Gaspari Nutrition @gaspari
95
Xhevdet Jashari @xhevdet_jashari
 • website: https://youtu.be/0IB8wIiPvTc
 • bio: MC LIFI 👻xhevdet1234 ✉️mullajusuf@gmail.com
 • number of photos: 155
 • followed by: 137852
 • follows: 227
96
Nikeata Thompson @nikeatathompson
 • website: http://www.nikeatathompson.com/
 • bio: Choreographer| Presenter| Agency Owner 🇯🇲🇬🇧🇩🇪 ______________________________________________ Impressum: https://www.nikeatathompson.com/imprint
 • number of photos: 1755
 • followed by: 137308
 • follows: 1072
97
ENGJËLLUSHA SALIHU OFFICIAL @engjellushasalihu
98
Mergim Mavraj @mergimmavraj.15
 • bio: Krrrk taksat krrrrk ushtria 🇽🇰✌️
 • number of photos: 262
 • followed by: 136248
 • follows: 331
99
Mesazhe_Islame! @mesazhe_islame
 • bio: Për çdo ditë nga një mesazh Islam,me qëllim për të ndryshuar veten dhe jetën në aspektin pozitiv!
 • number of photos: 10902
 • followed by: 133670
 • follows: 0
100
Jesse Jane @thejessejane
 • bio: FA
 • number of photos: 133
 • followed by: 132584
 • follows: 47

CHOOSE YOUR COUNTRY

598812
follows
182804
follows
107300
follows
98029
follows
95643
follows
71478
follows
64976
follows
47466
follows
41337
follows
32549
follows
32182
follows
23344
follows
19311
follows
15582
follows
14170
follows
12589
follows
12114
follows
10820
follows
9891
follows