errafazira

Get ranking button

Erra Fazira @errafazira
Ranking:
# 142
Country:
    Indonesia

Wrong country?

Change country

Alololooo... napa gerammmm jer kita tgk awak ni!! Dengan bambamnya.. dengan tekedek2nya.. hajat tak kesampaian ya chayanggg...🀣 .
ChingChing pun ada yg gayat rupanyaaa... πŸ€”πŸ˜†πŸ˜˜πŸ₯°

2019-09-06 23:42

7870 172

 

Alololooo... napa gerammmm jer kita tgk awak ni!! Dengan bambamnya.. dengan tekedek2nya.. hajat tak kesampaian ya chayanggg...🀣 . ChingChing pun ada yg gayat rupanyaaa... πŸ€”πŸ˜†πŸ˜˜πŸ₯°

Maalam ini.. . 8.30pm .
Episode TRAGEDI bhg 1 .
TV2 #gerakkhas2019

2019-09-06 12:35

2096 25

 

Maalam ini.. . 8.30pm . Episode TRAGEDI bhg 1 . TV2 #gerakkhas2019

SOFEAROSE 5TH ANNIVERSARY SALE! πŸŽ†πŸŽ†
.
Mesti ramai yang tahu Sofearose memang jaranggg sangat buat Sale. Raya ke, Merdeka ke, even year end pun diorang jarang sale..
.
Tapi kalini, sempena anniversary Sofearose yang ke-5, diorang berbesar hati untuk buat SALE BESAR-BESARAN! Potongan sehingga 50% termasuk Primadona Series 😱
.
Details lanjut ;
www.sofearose.com
@sofearose_hq
.
Happy shopping!

2019-09-05 08:49

1788 27

 

SOFEAROSE 5TH ANNIVERSARY SALE! πŸŽ†πŸŽ† . Mesti ramai yang tahu Sofearose memang jaranggg sangat buat Sale. Raya ke, Merdeka ke, even year end pun diorang jarang sale.. . Tapi kalini, sempena anniversary Sofearose yang ke-5, diorang berbesar hati untuk buat SALE BESAR-BESARAN! Potongan sehingga 50% termasuk Primadona Series 😱 . Details lanjut ; www.sofearose.com @sofearose_hq . Happy shopping!

Di pawagam sekarang..
.
WANGI. .
Filem Psycho Thriller ini membariskan pelakun hebat tanahair.. Lakunan @sharnaazahmad mmg power n @kupu_kupu tak perlu dipertikaikan lagi.. Bunda Ruminah Sidek, @syazwanzulkifly @mianasir91 , pelakun cilik Adik Nik Adam Mikael dan ramai lagi, masing2 hebat membawa watak yg digalas dengan baik.. Two thumbs up to all Wangi's casts!! .
Tuan direktor, saudara Yeop Hitler( Mohd Latiff Zami) ~ terima kasih kerana memberi penceritaan dan karya hebat.. Karya awak lain dari yang lain! Seronok bekerja dengan Yeop kerana dia sangat lucu dan sempoi yet bersemangat ketika mengarah! πŸ‘πŸ‘. .

Puan Producer Resilience Studio, @adda_78 ~ Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya utk memegang watak Nur.. All the best to your first film dear! Moga Resilience Studio akan berjaya dan melahirkan lebih byk filem di masa akan datang. Amiiiinnnn... 🀲🀲🀲

2019-09-05 08:01

1074 16

 

Di pawagam sekarang.. . WANGI. . Filem Psycho Thriller ini membariskan pelakun hebat tanahair.. Lakunan @sharnaazahmad mmg power n @kupu_kupu tak perlu dipertikaikan lagi.. Bunda Ruminah Sidek, @syazwanzulkifly @mianasir91 , pelakun cilik Adik Nik Adam Mikael dan ramai lagi, masing2 hebat membawa watak yg digalas dengan baik.. Two thumbs up to all Wangi's casts!! . Tuan direktor, saudara Yeop Hitler( Mohd Latiff Zami) ~ terima kasih kerana memberi penceritaan dan karya hebat.. Karya awak lain dari yang lain! Seronok bekerja dengan Yeop kerana dia sangat lucu dan sempoi yet bersemangat ketika mengarah! πŸ‘πŸ‘. . Puan Producer Resilience Studio, @adda_78 ~ Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya utk memegang watak Nur.. All the best to your first film dear! Moga Resilience Studio akan berjaya dan melahirkan lebih byk filem di masa akan datang. Amiiiinnnn... 🀲🀲🀲

Susah hati kan kalau baju kegemaran kotor? Pastikan pakaian kekal terjaga dengan Vanish! Kini terdapat dalam pek isian semula dan botol. Tambahkan dalam cucian untuk menanggalkan kotoran serta selamat pada warna dan fabrik . .
.
 #pilihansaya 😘πŸ₯°

2019-09-05 05:46

1356 17

 

Susah hati kan kalau baju kegemaran kotor Pastikan pakaian kekal terjaga dengan Vanish! Kini terdapat dalam pek isian semula dan botol. Tambahkan dalam cucian untuk menanggalkan kotoran serta selamat pada warna dan fabrik . . . #pilihansaya 😘πŸ₯°

Alhamdulillahhhh...
Lepas ni kalau pegi jauh2 dah tak pening kepala dah.. my 4 babies dah ada hotel best for them! Jaga mereka dgn penuh ksih sayang.. nasib baik dorg nak balik rumah.. kalau tidakkkk.. meraung laaa si manja saya sorang tuuu πŸ€”πŸ˜†
.
Thank you @catzoniamy for giving the best service ever.. πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ™πŸ»
.
uguyz yg tgh fikir nak letak kesayangan2 manja uolz tu kat mana.. search no more.. roger @catzoniamy .. ur babies will be in good hands with @catzoniamy πŸ‘πŸΌπŸ’₯πŸ₯°πŸ₯°β€οΈ

2019-09-04 05:41

8832 98

 

Alhamdulillahhhh... Lepas ni kalau pegi jauh2 dah tak pening kepala dah.. my 4 babies dah ada hotel best for them! Jaga mereka dgn penuh ksih sayang.. nasib baik dorg nak balik rumah.. kalau tidakkkk.. meraung laaa si manja saya sorang tuuu πŸ€”πŸ˜† . Thank you @catzoniamy for giving the best service ever.. πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ™πŸ» . uguyz yg tgh fikir nak letak kesayangan2 manja uolz tu kat mana.. search no more.. roger @catzoniamy .. ur babies will be in good hands with @catzoniamy πŸ‘πŸΌπŸ’₯πŸ₯°πŸ₯°β€οΈ

Besok. 5th September.. maka bermulalah tayangan filem WANGI di pawagam berdekatan anda.. .
Filem Psycho Thriller ini membariskan pelakun hebat tanahair.. Lakunan @sharnaazahmad mmg power n @kupu_kupu tak perlu dipertikaikan lagi.. Bunda Ruminah Sidek, @syazwanzulkifly @mianasir91 , pelakun cilik Adik Nik Adam Mikael dan ramai lagi, masing2 hebat membawa watak yg digalas dengan baik.. Two thumbs up to all Wangi's casts!! .
Tuan direktor, saudara Yeop Hitler( Mohd Latiff Zami) ~ terima kasih kerana memberi penceritaan dan karya hebat.. Karya awak lain dari yang lain! Seronok bekerja dengan Yeop kerana dia sangat lucu dan sempoi yet bersemangat ketika mengarah! πŸ‘πŸ‘. .

Puan Producer Resilience Studio, @adda_78 ~ Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya utk memegang watak Nur.. All the best to your first film dear! Moga Resilience Studio akan berjaya dan melahirkan lebih byk filem di masa akan datang. Amiiiinnnn... 🀲🀲🀲 .
. πŸŽ₯ Thank you adikku @neonpixelofficial @izzwan_shahzerill for the beautiful video.

2019-09-04 01:45

3818 95

 

Besok. 5th September.. maka bermulalah tayangan filem WANGI di pawagam berdekatan anda.. . Filem Psycho Thriller ini membariskan pelakun hebat tanahair.. Lakunan @sharnaazahmad mmg power n @kupu_kupu tak perlu dipertikaikan lagi.. Bunda Ruminah Sidek, @syazwanzulkifly @mianasir91 , pelakun cilik Adik Nik Adam Mikael dan ramai lagi, masing2 hebat membawa watak yg digalas dengan baik.. Two thumbs up to all Wangi's casts!! . Tuan direktor, saudara Yeop Hitler( Mohd Latiff Zami) ~ terima kasih kerana memberi penceritaan dan karya hebat.. Karya awak lain dari yang lain! Seronok bekerja dengan Yeop kerana dia sangat lucu dan sempoi yet bersemangat ketika mengarah! πŸ‘πŸ‘. . Puan Producer Resilience Studio, @adda_78 ~ Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya utk memegang watak Nur.. All the best to your first film dear! Moga Resilience Studio akan berjaya dan melahirkan lebih byk filem di masa akan datang. Amiiiinnnn... 🀲🀲🀲 . . πŸŽ₯ Thank you adikku @neonpixelofficial @izzwan_shahzerill for the beautiful video.

Salam uolz.. cara saya pakai my daily makeup base.. kalau nak keuar pergi meeting ker or ada keje ker tp tak melibatkan big lighting.. makeup light2 ajerrr... 😘πŸ₯°

2019-09-01 14:28

11316 192

 

Salam uolz.. cara saya pakai my daily makeup base.. kalau nak keuar pergi meeting ker or ada keje ker tp tak melibatkan big lighting.. makeup light2 ajerrr... 😘πŸ₯°

Throwback.. byk memori indah saya sepanjang mengerjakan ibadah haji baru2 ini.. maaf ketika dsana tak byk yg bole saya kongsikan.. Doakan moga Allah terima ibadah saya.. 😭
.
Apa yg nak saya nyatakan dsini.. TERIMA KASIH kepada semua yang mendoakan saya. Perjalanan ibadah yg indah dan lancar ini antaranya adalah kerana berkat doa semua kepada saya.. saya sangat2 bersyukur dan berterima kasih diatas segala doa yg dipanjatkan buat saya. Moga Allah membalas kebaikkan kalian dgn sejuta RahmatNya.. .
.
Moment indah ini saya kongsikan moga memberi ilham dan semangat buat kita semua.. Moga hasrat dan impuan untuk menjadi tetamu Allah semakin menebal dijiwa kita.. Saya sendiri, setiap kali menatap kembali photos dan videos, rasa rindu dan punya impian dan cita2 untuk kembali mengerjakan haji lagi.. Memang indah moment ini.. 😭 Setiap detik, perjalanan, segalanya KERANA DIA. Andai Allah ambil nyawa kita saat dan ketika ini punnn rasa sedia dan rela 😭😭.. begitulah perasaan saya dan pastinya ramai jemaah yang lain juga merasakannya.. 😭.
.
Andai ada suara atau bisikan hati yg mengatakan TAKUT atau BERSEDIAKAH AKU MENGERJAKAN HAJI ATAU UMRAH.. atau ALLAH TERIMAKAH..bla bla bla.. Yakinlah, itu adalah bisikan negative yang menjauhkan kita dr dekat dengan Dia. Tika kita sihat, tika kita mampu, tika ada sekelumit hati terpanggil utk kembali dan dekat padaNya.. jom kita "CARI" dan DEKATI rasa itu.. Andai kita tolak dgn seribu satu alasan, kita tak tahu, bila bisikan indah itu akan datang lagi kepada kita.. (pengalaman sendiri😊) .
Saya tak pandai nak berkata2 perihal agama ini tapi saya sekadar kongsi perasaan saya😊 Moga kita sama2 menjadi insan yang lebih baik dari masa ke semasa.. amiiinnnn.🀲
.
Salam Maal Hijrah dari saya buat semua kesayangan hamba .. 😘πŸ₯°..
.
Terima kasih @bersamaerra dan mereka yang menyokong dan mendoakan kebaikkan saya selama ini.. Sayanggggggg koranggggπŸ’‹πŸ₯°πŸ₯°.
.
Terima kasih JAD TRAVEL yg sangat awesome menjaga dan melayan semua jemaah.. thk u KENYA dan ustaz2 yg byk membimbing kami esp USTAZ ANAS.. 😊 Moga Allah membalas kebaikkan kalian dgn kebaikkan serta kejayaan didunia dan akhirat. Aminnnn.. .
Jemaah2019 ~ winduuuuuu.. πŸ˜˜πŸ’‹πŸ₯°πŸ•‹

2019-09-01 05:30

22089 307

 

Throwback.. byk memori indah saya sepanjang mengerjakan ibadah haji baru2 ini.. maaf ketika dsana tak byk yg bole saya kongsikan.. Doakan moga Allah terima ibadah saya.. 😭 . Apa yg nak saya nyatakan dsini.. TERIMA KASIH kepada semua yang mendoakan saya. Perjalanan ibadah yg indah dan lancar ini antaranya adalah kerana berkat doa semua kepada saya.. saya sangat2 bersyukur dan berterima kasih diatas segala doa yg dipanjatkan buat saya. Moga Allah membalas kebaikkan kalian dgn sejuta RahmatNya.. . . Moment indah ini saya kongsikan moga memberi ilham dan semangat buat kita semua.. Moga hasrat dan impuan untuk menjadi tetamu Allah semakin menebal dijiwa kita.. Saya sendiri, setiap kali menatap kembali photos dan videos, rasa rindu dan punya impian dan cita2 untuk kembali mengerjakan haji lagi.. Memang indah moment ini.. 😭 Setiap detik, perjalanan, segalanya KERANA DIA. Andai Allah ambil nyawa kita saat dan ketika ini punnn rasa sedia dan rela 😭😭.. begitulah perasaan saya dan pastinya ramai jemaah yang lain juga merasakannya.. 😭. . Andai ada suara atau bisikan hati yg mengatakan TAKUT atau BERSEDIAKAH AKU MENGERJAKAN HAJI ATAU UMRAH.. atau ALLAH TERIMAKAH..bla bla bla.. Yakinlah, itu adalah bisikan negative yang menjauhkan kita dr dekat dengan Dia. Tika kita sihat, tika kita mampu, tika ada sekelumit hati terpanggil utk kembali dan dekat padaNya.. jom kita "CARI" dan DEKATI rasa itu.. Andai kita tolak dgn seribu satu alasan, kita tak tahu, bila bisikan indah itu akan datang lagi kepada kita.. (pengalaman sendiri😊) . Saya tak pandai nak berkata2 perihal agama ini tapi saya sekadar kongsi perasaan saya😊 Moga kita sama2 menjadi insan yang lebih baik dari masa ke semasa.. amiiinnnn.🀲 . Salam Maal Hijrah dari saya buat semua kesayangan hamba .. 😘πŸ₯°.. . Terima kasih @bersamaerra dan mereka yang menyokong dan mendoakan kebaikkan saya selama ini.. Sayanggggggg koranggggπŸ’‹πŸ₯°πŸ₯°. . Terima kasih JAD TRAVEL yg sangat awesome menjaga dan melayan semua jemaah.. thk u KENYA dan ustaz2 yg byk membimbing kami esp USTAZ ANAS.. 😊 Moga Allah membalas kebaikkan kalian dgn kebaikkan serta kejayaan didunia dan akhirat. Aminnnn.. . Jemaah2019 ~ winduuuuuu.. πŸ˜˜πŸ’‹πŸ₯°πŸ•‹

Salam Maal Hijrah buat seluruh umat islam.. tak lupa kesayangan2 hamba @bersamaerra dan teman2 followers IG, tweeter, facebook .. πŸ˜ŠπŸ€—
.
Moga "permulaan" tahun baru yg baik .. hingga beroleh "penyudah" yang terbaik buat kita semua.. Berjaya dan bahagia hendaknya kehidupan didunia dan akhirat.. Moga sentiasa dalam nikmat Rahmat Allah.. 😘πŸ₯°πŸ’‹πŸ’‹.
.
Thank you for the pic.. adikku @zieyannn 😘πŸ₯°

2019-08-31 18:16

6484 82

 

Salam Maal Hijrah buat seluruh umat islam.. tak lupa kesayangan2 hamba @bersamaerra dan teman2 followers IG, tweeter, facebook .. πŸ˜ŠπŸ€— . Moga "permulaan" tahun baru yg baik .. hingga beroleh "penyudah" yang terbaik buat kita semua.. Berjaya dan bahagia hendaknya kehidupan didunia dan akhirat.. Moga sentiasa dalam nikmat Rahmat Allah.. 😘πŸ₯°πŸ’‹πŸ’‹. . Thank you for the pic.. adikku @zieyannn 😘πŸ₯°

Merdeka! Merdeka! Merdeka!! Dari team @aslcosmetic.my ..!!!

2019-08-31 06:08

1957 30

 

Merdeka! Merdeka! Merdeka!! Dari team @aslcosmetic.my ..!!!

SALAM MERDEKA buat seluruh rakyat Malaysia yg berbilang kaum!! .
Baru 62 tahun kita bebas merdeka .. moga kita dapat jaga dan peliharalah kedamaian dan keharmoniaan negara bertuah kita ini. .
.
Zahirkan sifat penyayang dan prihatin sesama kita.. Buang jauh2 rasa hak berhak.. siapa hebat - siapa gagah .. kalau sama2 saling menghormati, sayang menyayangi, saling memandang dengan rasa kasih dan prihatin.. saya percaya, kita mampu menjadi negara contoh, aman makmur dan kaya budi bahasa.. .
.
Kita sayang negara kita.. saya yakin, semuaaaaaaa tak kira bangsa selagi berstatus rakyat Malaysia, sayang tanah kelahiran kita ini.. .
.
YUK SAMA2 KITA SEMAI KASIH SAYANG HIDUP BERSAUDARA .. KITA JAGA HATI ORANG, ORANG JAGA HATI KITA.. KITA HORMAT ORANG, ORANG HORMAT KITA.. BAIKI DIRI KITA, SEBELUM KITA BAIKI ORANG LAIN.. KITA BERSATU HATI UNTUK MENJAGA KEAMANAN NEGARA.. saya percaya, sifat ini akan menjadikan Malaysia negara paling amannnn dan dihormati dimata dunia. InsyaAllah.. Aminnnn. .
.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!!

2019-08-30 17:52

4505 49

 

SALAM MERDEKA buat seluruh rakyat Malaysia yg berbilang kaum!! . Baru 62 tahun kita bebas merdeka .. moga kita dapat jaga dan peliharalah kedamaian dan keharmoniaan negara bertuah kita ini. . . Zahirkan sifat penyayang dan prihatin sesama kita.. Buang jauh2 rasa hak berhak.. siapa hebat - siapa gagah .. kalau sama2 saling menghormati, sayang menyayangi, saling memandang dengan rasa kasih dan prihatin.. saya percaya, kita mampu menjadi negara contoh, aman makmur dan kaya budi bahasa.. . . Kita sayang negara kita.. saya yakin, semuaaaaaaa tak kira bangsa selagi berstatus rakyat Malaysia, sayang tanah kelahiran kita ini.. . . YUK SAMA2 KITA SEMAI KASIH SAYANG HIDUP BERSAUDARA .. KITA JAGA HATI ORANG, ORANG JAGA HATI KITA.. KITA HORMAT ORANG, ORANG HORMAT KITA.. BAIKI DIRI KITA, SEBELUM KITA BAIKI ORANG LAIN.. KITA BERSATU HATI UNTUK MENJAGA KEAMANAN NEGARA.. saya percaya, sifat ini akan menjadikan Malaysia negara paling amannnn dan dihormati dimata dunia. InsyaAllah.. Aminnnn. . . MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!!

INDONESIA

Top Instagram followed

#100@ayutingting92
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/a0ebae8f312e299c706946ea964b9f18/5E04DC18/t51.2885-19/s150x150/70476303_474491906469988_174855858151227392_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com ayutingting92followed by: 34714277
#101@prillylatuconsina96
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/fad018581067b7e0ee7783cbf1bb0efa/5DFA6774/t51.2885-19/s150x150/67420844_2893513127344028_8252889322663968768_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com prillylatuconsina96followed by: 30793929
#102@princessyahrini
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/7a9a0fab204d1d9bc32fbdde216be92d/5E0F4299/t51.2885-19/s150x150/66145962_2094510467517544_5881892999599751168_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com princessyahrinifollowed by: 30238881
#103@laudyacynthiabella
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/d56d83b545d1428b54d97bca63b2624a/5DF8BE94/t51.2885-19/s150x150/66344916_1077479705775472_3216978470898761728_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com laudyacynthiabellafollowed by: 27267705
#104@jokowi
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/0b2531df5c5ee67635c6f8f7bf47f83d/5E3D6D6B/t51.2885-19/s150x150/26277590_649288462128656_7572807227304574976_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com jokowifollowed by: 24634208
#105@gisel_la
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/66fc5c220cfc622eb15f19570a275922/5DF7A1B9/t51.2885-19/s150x150/47693201_2202942513359460_5385884376389124096_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com gisel_lafollowed by: 23049182

See more instagram profiles from

INDONESIA

MORE